Neviete si uvariť ani vajíčko?
Tak tu ste správne.
pomoc@neviemvarit.sk

Názvy jedál

Spôsob:

sikulský - s kyslou kapustou

znojemský – s kyslými uhorkami

srbský – s paradajkami a paprikou (alebo lečom)

prírodný – len soľ a korenie

záhradnícky, záhradníkov – so zeleninou

mlynársky, mlynárkin - obalené v múke

bratislavský – s koreňovou zeleninou, hráškom, uhorkou a mliekom (smotanou)

burgundský – na víne

holandský – so syrom

diviny – s borievkami

na divoko – s karamelom

poľovnícky – so slaninou

čínsky – nakrájané na kocky alebo rezance so sójovou omáčkou a škrobom

stroganov – nakrájané na tenké rezance s omáčkou z uhoriek, húb a cibule

diabolský – pikantný

mexický – s kukuricou a fazuľou

frankfurtský – s párkom

debrecínsky – s párkom alebo klobáskou

wellington – v lístkovom ceste

cigánsky – so slaninkou

gdaňský - s horčicou